KommersielL og bedriftsfotografi

Vi er stolte av å jobbe sammen med: adidas, YAHOO!, Smilebooth, Dsign Music, BRIZ, Humorfestivalen, EightPointNine coffee, NOVALASH, AKRON gallery og flere.


Vi tar på oss en rekke oppdrag, blant annet event-, arkitektur-, musikk- og produktfotografering i tillegg til kommersielle oppdrag. For andre oppdrag, ta kontakt så finner vi en løsning som møter dine behov.

BEDRIFTSFOTOGRAFERING

Trenger du portrettbilder av dine ansatte til bedriftens nettsider? Det kan være alt fra portretter med nøytral bakgrunn til situasjonsbilder av ansatte i arbeid, fotografering av ulike settinger på arbeidsplassen eller bedriftens møte mellom ansatte og kunder. Kanskje du rett og slett trenger en dyktig eventfotograf til å fotografere et arrangement for ditt firma.

Vi fotograferer stort sett utendørs eller hos kunden. Dersom dere ønsker studiobilder av deres ansatte, er dere velkomme til vårt studio. Vi har et moderne fotostudio i Trondheim med sentral beliggenhet og gode gratis parkeringsmuligheter.

Vi tilpasser bildene til bedriftens profil og ønsker, og kommer gjerne med anbefalinger. I tillegg til portretter av ansatte, kan vi ta miljøbilder til nettsider eller trykksaker. Vi kan også bidra med interiør- og eksteriørbilder av bedriftens lokaler.


Adidas-Logo-PNG-Image.png
1459371254296.png
eight point nine logo.jpg
2000px-Yahoo!_logo.svg.png
dsisgn-music.png
novalash-logo.png