750_6222.jpg

Fotokurs

Egne personlige kurs tilpasset spesielt til ditt behov, der vi jobber sammen med analoge(film) og digitale fotografiteknikker.

Jeg vil arbeide tett sammen med deg og en modell slik at du får god innsikt og forståelse for hvordan og hvor man kan og skal bruke naturlig og studiolys og hvordan du skal få maksimalt utav enhver situasjon.

Lokasjoner, studio, modeller, hår og sminke vil bli organisert av meg slik at deltagerne kan fokusere på sine egne bilder mens man blir utfordret med å fotografere vakre modeller i forskjellige situasjoner og settinger.

Det vil også bli arrangert seminar/workshops med særlig fokus på hvordan en fotograf kan arbeide mest mulig effektivt med naturlig lys og hvordan studiolysteknikker kan påvirke dine bilder.

Personlige kurs i Lightroom og Photoshop

Adobe Lightroom blir mer og mer populær blant fotografer og blir i større grad enn før benyttet som redigeringsprogram. Lightroom er samkjørt med Photoshop og sammen setter de standarden for bilderedigering.

Du vil lære hvordan du kjapt og enkelt kan få mest mulig ut av digital redigering av dine bilder, og hvordan du gjennom enkle justeringer får det beste ut av dine bilder.

Hvis du er interessert i et av disse kursene, fyll inn informasjonen i skjemaet under.